fredag 21 mars 2008

Det nya pedofilmodet - Rakade muffar.


Kommer ni ihåg när man var i tretton-fjortonårsåldern och började intressera sig för tjejer? Ska sanningen fram så fantiserade jag mest, vågade aldrig ta kontakt men jag minns känslan. Jag minns hur jobbigt det var att alltid gå omkring med konstant stånd. Det var som att ha en stavlampa nedkörd i jeansen för jämnan. Det där jävla ståndet gav nog inte med sig förräns jag kom upp i tjugofemårsåldern. Då fick jag i alla fall lite kontroll över det. Men drack jag sprit så var det färdigt igen. Jag har suttit vid många bardiskar och druckit drinkar, kallpratat med bartendern och blivit nobbad av kvinnor. Alltid med stånd.

Men nu var det inte det jag skulle tala om! Mitt underliv lämnar vi därhän, i alla fall för den här gången. Det var ju ungdomliga fantasier jag var inne på innan jag gled iväg. Minns ni hur vi killar brukade snacka sinsemellan? Vi brukade spekulera i vem som hade fått hår på muffen, vilken flicka som kunde tänkas ha mycket hår, mörkt hår, ljust hår osv. Detta med kvinnlig hårväxt var helt enkelt ett tecken på att flickorna i vår närhet höll på att utvecklas till vuxna kvinnor, och vuxna kvinnor, det var något som alla vi smågrabbar drömde om. Ingen fantiserade om småflickor och framför allt, ingen fantiserade om vuxna kvinnor med en liten flickas underliv. Det var helt otänkbart! Tanken slog oss inte ens.

Vi fantiserade om Lotta i åttan som var lång och mörk och som hade en stor svart trekant mellan benen. Det hade vi själva sett en gång när vi hade klämt oss in i ventilationssystemet, kravlat omkring i trummorna tills vi slutligen kom fram till flickornas omklädningsrum och kunde få oss en titt genom ett nätförsett litet luftintag. Vi höll på att ta livet av oss men det var det värt för att få se lite muff. Vi låg där uppe i luftrumman med våra ståkukar och gjorde stora ögon när Lotta krängde av sig sina små bomullstrosor och blottade sitt håriga kön.
-"Å fy fan! Jag kommer kanske att få knulla med henne till lördag, det har hon lovat i alla fall."
Sade en kille som hette Roger som var ett par år äldre än oss andra och som var tillsammans med henne. I alla fall i fantasin. Hur det var med riktigheten i detta påstående vet jag inte. Ingen av oss såg i alla fall Roger med någon flickvän, vare sig före eller efter det där påståendet.
Idag är han död. Vid 22 årsålder dammade han rakt in i en bergvägg utanför Trollhättan med en lånad bil och baksätet fullpackat med andra berusade och marijuanarökande ungdomar.
-"Jag får stånd bara jag tänker på det!"
Fortsatte Roger.
-"Jag också."
Sade jag som aldrig någonsin skulle få chansen att ha sex med denna gudinna. Men jag hade livlig fantasi redan som liten trettonåring och i drömmarna så hade jag sex med både henne och alla andra tjejer och mogna kvinnor som fanns i min närhet, från flickorna i sjuan till de tjugoåriga lärarvikarierna och mattanterna. Jag var inte kräsen. Hur är det nu man säger...? "Han var en fattig man men hans drömmar var fulla av rikedom."
Jomen, det där stämde in på mig.

Vi gick alltså igång på unga flickor som påminde om vuxna kvinnor så mycket som möjligt och en hårig muff, ja det var tecknet på att flickan var mogen, att hon var på väg att bli en vuxen kvinna. Ja man skulle kunna säga att vi på något undermedvetet sätt förstod att hon kanske var "lovlig". Hon var inte längre någon liten flicka.
En hårig muff betydde att hon hade lämnat världen med dockskåp, My little ponny och "Kulla-Gulla lägger upp sig för brukspatron och får kondylom" och allt vad nu de där böckerna hette. Hon var på god väg att bli en vuxen kvinna.
Idag däremot så finns det vissa män som tänder på rakade muffar, de ska se ut som småflickor och unga tjejer verkar tro att detta är normalt. Därför rakar de sig, får svampinfektioner, skadar sig och mår dåligt. Vissa män blir tydligen upphetsade utav att kvinnorna ska se ut som småflickor, de blir upphetsade av ett hårlöst kön som mest påminner om en nyss upptinad rå kyckling.
Jag tycker att denna företeelse är ytterst osmaklig och avtändande. Jag vill att en vuxen kvinna ska se ut som en vuxen kvinna.

Men vad beror detta på? Varför rakar sig så många kvinnor idag och varför kräver så många män detta? Har alla dessa män pedofil läggning? Ja, säkert är det många som har denna sjuka läggning men knappast alla. Det faller på sin egen orimlighet. Jag tror att det även beror på den nya småflickskulten. Alla ska idag vara småflickor, från popstjärnor till TV-kändisar. De klär sig som små skolflickor, poserar i flicktrosor, pippilotter och rosetter i håret och slickepinnar i händerna. T o m den snart femtioåriga Madonna mixar sin röst under inspelningarna så att hon ska låta som en liten tolvårig flicka.

För tio-femton år sedan skulle alla vara unga, idag ska alla vara barn. Förr var det ungdom som gällde, idag är det barndom.
Därför är det inte så konstigt att unga kvinnor rakar sig, att de tar bort det som symboliserar övergången från liten flicka till vuxen kvinna. Och männen kräver naturligtvis att kvinnorna som de har sex med ska påminna så mycket som möjligt om barn. Det är liksom en naturlig konsekvens av denna sjuka utveckling. Så jävla sjuk har världen blivit. Det är i alla fall min teori.

1 kommentar:

svepetdomino@hotmail.com sa...

Jag håller med dig i det du skriver. Jag rakade mig inte när jag var i den åldern utan lät det växa fast många andra rakade bort det och med olika infektioner som följd.
Min dotter, nu 12 år, och jag har livliga diskussioner om huruvida hon ska raka sit kön eller inte.
Den lilla tofs av svart hår som nu kommit fram stör henne och det gör att min roll som mamma förespråkar att hon ska behålla det fast hennes bästa kompis har helt rakad sitt kön.
Ingen lätt uppgift....

Mamma till 12 åring