onsdag 2 april 2008

Filmtitlar som låter som porrfilmer.

Jag vet inte om det är jag som har en ovanligt snuskig och livlig fantasi men vissa filmtitlar låter verkligen suspekta och sätter min fantasi i rullning direkt. Här är några exempel. Kanske ni kan komma på några andra?

UNDER BELÄGRING.
Actionfilm med Steven Seagal.
Får mig att associera till vanlig porrfilm från åttiotalet.En synnerligen välutrustad kille uppvaktar hängivet en nucka som bor högst upp i en skyskrapa. Han är dock tvungen att knulla sig igenom våningsplan för våningsplan tills han äntligen kan ringa på nuckans dörr och får till slut, efter lång övertalning och kukviftande, äntligen sätta på henne tills kuken slaknar och fågelsången tystnar.

BORN TO RIDE.
Motorcykelfilm med John Stamos.
Kan en titel låta porrigare? Ung kille lär medelålders och sexuellt förtryckt kvinna att rida och hingsten heter inte Brunte. Kvinnan ger efter för sin sexualitet och förvandlas till ett krävande sexmonster. I slutscenen kommer dock Big John Holmes och bestämmer sig för att verkligen tämja och rida in henne en gång för alla.

HÅRDA BUD.
Gammal slagsmålsfilm från sjuttiotalet med Bud Spencer och Terrence Hill.
Låter som en bögporrfilm. En gammal folkabuss fullpackad med bögar på semester får motorstopp mitt ute i den kaliforniska öknen. De ber om hjälp vid en ensligt belägen bensinstation där givetvis både ägaren och hans anställda också är fullfjädrade stjärtpojkar. Allt sluter med ett jättegang-bang mitt ute i öknen.

TERMINATOR.
Actionfilm med Arnold Schwartzenegger.
Låter också som en bögporrfilm. En robotbög från framtiden med världens största kuk kommer till vår tid. "His mission is to fuck moms and dads son in the ass". I slutscenen kläms han dock till skrot men plåtkuken får inga skador och lever vidare i flera efterföljare.

HAN KOM, HAN SÅG, HAN SEGRADE.
Ännu en av alla dessa filmer man gjorde på sextiotalet om romarriket.
Pinsamt dålig. Titeln är dock hur porrig som helst! Skulle kunna heta "Han stod, han kom, han slaknade". Julius Caesars son får för sig att resa runt i riket och sodomera alla undersåtar, som belöning blir det ingen skattindrivning och tvångsinskrivningar i armén det året.

DANTES PEAK.
Actionfilm med Pierce Brosnan. Handlar om vulkanutbrott.
För automatiskt tankarna till en nymfomatisk kvinna som får fontänorgasm efter fontänorgasm. Karlarna står i kö med kuken i näven. Till slut så finner hon sin jämlike i en jättesatsande karl med kroniskt stånd och ständigt välfyllda ballar.

Jalla! Jalla!
Invandrartjej med nymfomatisk läggning blir oavbrutet påsatt så det sjunger om det av en ständig ström av karlar och FORT ska det gå!

Great balls of fire.
Film om rockpianisten Jerry Lee Lewis liv med Dennis Quaid i huvudrollen.
Titeln säger allt. Handlar om en kille med stans största och välfyllda ballar. Tömmer sig ständigt i stadens alla småtjejer tills hans kåthet till slut får hans skrev att självantända.

Godzilla - Size does matter.
Världens fetaste sumobrottarbög med japans hårdaste och största stake brakar fram på New Yorks gator och smaskar på varenda militärpolis i röven så rutorna skallrar.

5 kommentarer:

Magda sa...

Jag vet inte GH, har du tråkigt på jobbet eller?

burriburr sa...

du har glömt mandomsprovet. för visst är inte det en porrfilm? jag har aldrig sett den, men trodde det var en porrfilm till jag var 18. jag ville inte se en porrfilm med dustin hoffman dock (visst är det han)

Anonym sa...

Top Gun

Gutegirl sa...

Lord of the rings

RIktigt snuskig om dvärgar med stora fötter som letar efter en stor brinnande fitta i himlen.

bränd sa...

Har inte tänkt på det fenomenet. Däremot tycker jag vissa mobiltelefonsignaler (de där inbyggda när man köper den) låter precis som porrfilmsmusik. Lyssna får du höra.