tisdag 8 april 2008

Reklamation av borrmaskin.

Har man det tråkigt ute på internet någon dag, är det dött ute på forumen och liknande så kan man alltid roa sig med att skicka lite mail till olika företag. Detta skickade jag till en större vitvarukedja för ett tag sedan. Jag fick svar. Dessvärre minns jag inte vad det stod och jag har inte sparat det.
Rubrik: Reklamation av vara.
Till ansvarig försäljare inom ert företag: För några dagar sedan besökte jag Er affär och inhandlade en borrmaskin av märket Black and Decker. Den var dyr och jag hade sparat länge för att ha råd med den. Vi är fattigt och arbetsamt folk som inte har råd att unna oss så mycket nämligen.
Jag hann inte mer än koppla in den förrän den skar ihop.

Bakgrund: Min kärring har fått för sig att ha en sådan där jävla torkvinda ute på gårdsplanen och naturligtvis så föll det på min lott att montera upp skiten. Nu skulle dock min nya fina borrmaskin komma väl till andvändning. Trodde jag. Det första som händer när jag börjar att borra i betongplattorna är att borret går av, bara Pang! Helt utan förvarning. Vad är det för jävla skitborr ni säljer? Ska de inte tåla lite seriös betongborrning?
Jag byter borr, tar det absolut största och kraftigaste och börjar borra upp nya hål i betongplattorna. Borret håller men det studsar i stort sett bara mot betongen. Jag tar i för kung och fosterland, lägger hela min tyngd bakom, hänger mig över borrmaskinen och kör gasen i botten. Borrmaskinen ylar och skriker, det börjar ryka från den och till slut så skär den fullständigt ihop. På betongplattorna syns inte minsta märke.Vad är det egentligen för skit ni saluför? Har ni ingen jävla skam i kroppen?

Jag blir naturligtvis förbannad, går in i huset och skickar på min lätt utvecklingsstörda son ett par jävla smällar i brist på annat. Han börjar naturligtvis att gallskrika, får ett utbrott och börjar tugga på dörrkarmar och kasta möbler omkring sig. Den skadegörelse han orsakade blev kostsam, en skadegörelse som jag anser att Ni indirekt har gjort er skyldiga till. Jag anser mig även kunna kräva ekonomisk kompensation för detta. Hade inte Ni sålt en sådan undermålig borrmaskin till mig så hade jag inte behövt bli så förbannad som jag blev. Den dominoeffekt som mitt raseriutbrott orsakade hade helt enkelt aldrig behövt starta.
Min lea kärring kommer naturligtvis rusande och ska lägga sin potatisnäsa i blöt. Hon undrar vad det är frågan om och jag upplyser henne om att hon bara ska hålla käften och ta traktorn och åka in till er med borrmaskinen och be om att få byta till en ny och bättre. Jag understryker min mening med att vifta lite med knytnäven, då vet hon vad som gäller.

Hon kommer tillbaka efter några timmar. Nu vet jag inte om det är hon som är så jävla dum i huvudet (det märks vems gener vår dreglande son har fått) eller om det är ni som har bestämt er för att driva mig till vansinne. Antagligen båda delarna. Nu kom hon nämligen tillbaka med en jävla elvisp! En sådan där som kärringjävlarna har när de ska baka sockerkaka och liknande skit. Vad i helvete ska jag med en sådan till? Jag blev så jävla förbannad så jag kopplade polisgreppet på henne och drog ut och trynade henne ordentligt i potatislandet. Jag tar fan inte hur mycket skit som helst!
Skickade tillbaka henne till er och det tog inte lång tid förrän hon var hemma igen, denna gång med en hushållsassistent... Förutom att jag fick ägna den närmaste timman åt lite god och gammaldags hustrumisshandel så fick jag även fullt upp med min rubbade son som bestämde sig för att komma sin mor till undsättning genom att börja klänga i gardinerna, riva ut allt porslin och alla bestick på golvet och slänga ut TV:n från fönstret samtidigt som han skrek som en luftvärnssiren. Nu sitter han inlåst ute i hönshuset och slår sig själv i huvudet med ett gammalt ångstrykjärn. Där får han sitta helgen ut och allt är ert fel.

Eftersom det tydligen inte går att skicka kärringar till er i de allra enklaste ärenden så kommer JAG personligen att besöka er till måndagen och då hoppas jag att vi kan klara upp detta på fredligast möjliga väg. Jag vill inte driva detta för långt men om det är nödvändigt så kommer jag inte att dra mig för att koppla in diverse myndigheter. Mig blåser man inte!

Mvh
Axel Olsson.
Lantbrukare.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Du borde läsa "brev till samhället" av eric ericson, han gör din grej fast mycket bättre. Mycket underhållande liten bok, passar perfekt för toaletten.

Anonym sa...

Muhaha, fick mig ett gott skratt denna natt!

Le Tobe sa...

Hahaha.. jag saknar den gamle Axel Ohlsson.

Anonym sa...

Vi vill ha mera Axel Ohlsson. Axel Ohlsson löser Kommunismens gåta. A.O. och negermysteriet. A.O. möter en brevbärare osv osv.

Gammal Hårdrockare sa...

Tackar! Ja, faktum är att jag har lite lösa planer på att dra igång en blogg med enbart Axel Olsson, Axel får en egen blogg alltså med både nya och gamla texter.
Problemet är att de gamla texterna måste skrivas om eftersom jag skrev dem snabbt online en gång i tiden. De är slarvigt och klumpigt skrivna helt enkelt med massor av fel och dåliga formuleringar, klumpig meningsuppbyggnad osv.

Men det kommer nog mer Axel så småningom som sagt.