torsdag 15 maj 2008

Mickan kommer på besök.

Ok, jag spinner vidare på porrtemat.
Novellen som jag nu ämnar publicera har också några år på nacken. Själv så tycker jag inte att den är speciellt lustig, alldeles för överdriven. Det lustiga är däremot att den en gång i tiden blev publicerad i en herrtidning som porrnovell. När jag började skriva den så var det också meningen att det skulle bli en renodlad porrnovell men som vanligt så kunde jag inte hålla mig utan började att fantisera och spåra ur.
Men som sagt, de tog in den!
Fanns det någon ung man eller gubbe som fick stånd av denna berättelse så måste han antingen ha varit helt svältfödd på sex eller fullständigt koka över att testosteron och varit farligt nära kåtslag.
Hur som helst, jag fick lite betalt för skiten och nej, den är inte självbiografisk även om det kanske kan verka så.
* * *
När vår dotter var nyfödd så bodde vi en kort period i ett äckligt litet radhus med tillhörande liten täppa på baksidan. En riktig tomtebolycka och det enda som fattades var hund men där sade jag stopp! Jag har aldrig gillat hundar, de är ohygieniska, luktar gamla sura kalsonger och har en obehaglig vana att sniffa folk i skrevet i tid och otid. De är inte som katter som slickar sig för att hålla sig rena, hundar slickar sig bara i skrevet men det gör de å andra sidan jävligt ofta.

Det var i början av Juni och min sambo skulle åka iväg i en vecka till sina föräldrar i grannstan för att visa upp det nyfödda underverket. Jag hade påpassligt nog tagit ut en veckas semester och hade laddat upp med rikliga mängder sprit.
Jag hade nämligen planerat att sitta ute i vår lilla täppa i en solstol och dricka hejdlöst, lyssna på mina gamla rockplattor och drömma mig tillbaka till min ungdomstid när jag var fri, långhårig och levnadsglad. Spritflaskorna hade jag fiffigt gömt under takstolar, soffdynor och i garderober.

Under denna vecka skulle jag dock få sällskap av en inneboende, dvs min sambos mycket unga syster på bara 18 år. Det gjorde inget. Jag hade träffat henne förr och kom bra överrens med henne, hon skulle inte skvallra. Hon gillade mig, tyckte helt enkelt att jag var en "kul kille" som kunde hamna i de mest märkliga situationer. Det var bara ett lite problem, hon var fantastiskt vacker och hetsade alltid upp mig. Det var helt enkelt svårt att hålla tankarna samlade när hon var i närheten.
Ofta så har jag gått dubbelvikt förbi henne för att dölja mitt stånd.

Jag tog farväl av min sambo som tydligen kände på sig att jag hade något jävelskap på gång.
-"Nu sköter du dig och går till jobbet!"
Sade hon.
-"Självklart!"
Jobbet mitt håriga arschle! Tänkte jag.
En timme senare dök sambons syster upp. Michaela heter hon men kallas rätt och slätt för "Mickan".
Hon hade blivit ännu finare sedan vi sågs sist! Hon var vacker som en junimorgon. Eller "vacker" kanske är fel ord att använda för att beskriva henne. Hon är inte vacker på det klassiska sättet, hon utstrålar istället sex! Det osar kön och hela hennes sätt och hållning skriker "Kom och ta mig, jag är översexuell och ligger med vem fan som helst"! Alla män förstår säkert vad jag menar.
Hon är rätt så kort och lite satt, långt mörkt hår och en enorm byst. Hennes bakparti är mycket väl tilltaget och är ofta inpressat i ett par urblekta jeans.
Jag stönade för mig själv av återhållen lust.

Vi satte oss vid köksbordet, tog oss en kopp kaffe och snackade lite. Efter sen stund gick hon upp på övervåningen för att ta sig en dusch och jag gick ut i vår minimala lilla trädgård och satte mig i solstolen och hällde upp en rejäl grogg. Det smakade finfint, berusningen kom genast och jag hällde snart upp en ny, en stark jävel.
Jag satt och fantiserade om hur hon stod i duschen och tvålade in sin unga tonårskropp och mitt stånd började växa till sig i samma fart som min fylla. När jag tänkte på henne så var det nästan som om även håren reste sig på mig. Jag beslutade mig för att försöka få mig en liten smygtitt.
Jag smög försiktigt uppför trappan, groggen hade jag fortfarande i min hand. När jag kom fram till dörren som gick in till toaletten så gick jag ned på knä och kikade in genom nyckelhålet. Jag hade full insyn!
Hon stod där i duschen och lät vattenstrålarna strila över hennes stora bröst, vårtgårdarna var enorma och medans hon började tvåla in sig så såg jag hennes skära lilla tungspets sticka ut från hennes söta lilla mun, in och ut igen... In och ut igen...

Herregud! Det här var mer än jag klarade av.
Utan att tänka mig för så halade jag fram kuken med min fria hand och började dra med raska tag. Då och då tog jag mig omedvetet en djup klunk ur grogglaset.
När jag tänker tillbaka så kan det ju inte sett klokt ut, där stod jag på knä med ansiktet tryckt mot nyckelhålet med ett grogglas i ena näven och kuken i den andra. Skulle det här bli en vana resten av veckan skulle jag väl antagligen få valkar på knäna om inte annat! Hon fortsatte att tvåla in sig med långsamma rörelser och jag var i en annan värld. Den unga flickan framför mig i duschen... Kuken i näven... Groggen... Åh... Groggen... Flickan... Åh... Brännvin...
JÄÄÄVLAR!
Jag sprutade rätt ut på heltäckningsmattan!
Jag reste mig snabbt upp och började skrubba och trampa in satsen i heltäckningsmattan med fötterna innan hon var färdig. Naturligtvis hann hon komma ut och undrade givetvis vad jag höll på med.
-"Jag snubblade och slog ut groggen på mattan."
Sade jag.
-"Ska du inte hämta en handduk och suga upp det med"?
frågade hon.
-" Det kan bli fläckar".
-"Äh, skit samma" sade jag, "Vi ska ändå byta ut den till hösten".
Där var det jävligt nära!

Nästa morgon sken solen och jag satt bänkad i min solstol med mina flaskor redan vid niotiden. Jag var full.
Det var mycket varmt och jag hade med mig min lilla kassettradio. Ljuv rockmusik från ett blandband lindade in junimorgonen. Inte högt, bara sådär lagom så att det blandade sig med fågelkvittret och ljudet från duschen på övervåningen... Vänta här nu! Duschen på övervåningen...?
Mickan höll på att duscha igen och genast dök minnet upp av hennes nakna kropp framför mig. Jävlar också! Mitt stånd höll på att spräcka mina brallor. Jag satt och funderade på hur jag skulle kunna få mig en skymt, jag vågade inte ta risken med nyckelhålet igen. Sådan tur har man bara en gång i livet.
Jag skulle kanske kunna ta stegen och ställa den mot väggen, den nådde upp till fönstret men vad skulle grannarna tro? Jag kunde ju knappast sitta uppflugen på en stege med en brännvinsflaska i näven och glo in genom mitt eget fönster, det skulle se jävligt mysko ut.
Jag hade en burk med brun bets i garaget, den skulle jag kunna använda! Det är ju inte alltför ovanligt att folk sätter igång med att betsa väggarna när de är lediga. Sagt och gjort, jag lutade stegen mot väggen så tyst som möjligt, gick och hämtade burken med brun bets och en pensel och sedan var det bara att klättra upp. Det snurrade rejält i huvudet efter all sprit som jag redan hade lyckats hälla i mig.

När jag kom upp till fönstret så hade jag full insyn. Hon stod återigen och tvålade in sina enorma bröst och när hon förde ned sin hand till sitt underliv som hade en härligt mörk och tät hårväxt så höll jag fan i mig på att explodera! Med min ena hand så höll jag penseln som jag drog fram och tillbaka över väggen, då och då så doppade jag den i betsburken. Nu tog jag även snabbt fram kuken och började dra för fullt. Jag hade glömt grannarna, ingenting existerade längre, bara den unga flickan framför mig.
Stegen började gunga i takt med att jag drog för fullt men jag märkte ingenting... Däremot så märkte jag den broms som helt plötsligt bet mig i nacken!
Jag skrek till och började fäkta för fullt med armarna. Stegen som redan hade svajat betänkligt började nu glida bort från väggen. Jag tappade balansen och föll framåt samtidigt som stegen gled bakåt. Jag damp i backen med en jävla smäll. Kuken hade jag fortfarande ute i det fria - en kuk som jag nu körde med full kraft rakt i burken med brun bets.

Jag slog mig något alldeles ohyggligt och skrällen lockade dit en granne som höll på att rensa rabatter. Mickan kom på allt elände även flygande ned från duschen och undrade vad som hade hänt.
De hjälpte mig upp på ostadiga ben, jag hade blåmärken överallt och en hand var stukad. Det värsta och mest svårförklarade var dock varför kuken var blottad och full med brun bets.

Det tog lång tid innan jag fick bort det, jag använde thinner och allt möjligt men det satt som lim. -"Du får väl slita bort det med tiden"
sade doktorn med ett flin. Ha! Ha! Skitkul! Med vem...?

1 kommentar:

Enzymer sa...

hahhhahh :D

jaaa vad säger man, sex säljer