måndag 2 juni 2008

Fel i omröstningen! Nu ska ni rösta PÅ mig istället.

Det blev fel i omröstningen! Nu ska ni rösta PÅ mig istället om ni vill att jag ska gå vidare. Det är alltså som vanligt.
Så om ni vill att jag ska vinna och gå vidare i finalen, rösta PÅ mig här:
http://www.metrobloggen.se/jsp/public/permalink.jsp?article=19.2829732

Tack så mycket på förhand!
GeHå!

11 kommentarer:

Rambergsmannen sa...

Ska bli ett sant nöje att rösta bort alla bloggar med fula bebisar på, fan vad jag hatar allt gulledull med jävla snorungar och skit, mera brännvin!

Greger & Gertrud Gregorius sa...

HEJDA DINA VÄNNER!
Du har flest röster i tävlingen idag...har dina vänner missuppfattat???
/GG

Rambergsmannen sa...

Fan det här var inte bra, vi behöver förstärkning, basta!

Jävla bebisbloggarna ska bort, fixar inte deras fula trynen, varför hänger de ut sina minst sagt skitfula ungar på nätet? Det är fan så man kan spy upp morgongroggen.

Fairmount sa...

Rambergsmannen talar sanning! Och likaså måste dessa fjortisar, inredningsbloggare och andra fula typer röstas bort. Vi får allt ta och mobilisera Flashback!

Rambergsmannen sa...

VIKTIGT!!!!!!!

Omröstningen är nollställd, nu ska man som vanligt rösta på sin favorit!

Gutegirl sa...

Hej du!

Nu har det blivit så här: Omröstningen gick inte att genomföra, så nu gäller det att bli att vidareröstad istället för utröstad. Nu länk finns i min metroblogg.

jag beklagar och hoppas du hinner ändra!!

Henrik sa...

Tyvärr Gh! Idag la jag rösten på "Novas mamma". En spännande och söt blogg om eller vadfan tror ni egentligen om mig??? Klart jag inte har! Heja GH!

Anonym sa...

hittade till din blogg via en annan, du har helt klart min röst, rolig o tänkvärd läsning. känner igen mig själv i endel du skriver....är nog många som gör...förresten själv är jag nybliven mormor på 39 år, snacka om att känna sig gammal..... hälsn:camilla

Greger & Gertrud Gregorius sa...

VI BER OM URSÄKT för allt strul som varit i tävlingen idag - och ber Dig läsa den information vi lagt upp angående detta. Vi tar om dagens omröstning imorgon för att det ska bli rättvist för alla!!!
Vänligen/Greger & Gertrud

mamsen sa...

Det är aldrig roligt när det strular och framförallt inte för er bloggers i So you think you can blogg! Men skall det strula så skall det göras ordentligt!! Så nu har vi ändrat IGEN, dagens tävling börjar vi om med imorgon!
Ber så mycket om ursäkt för detta!
m
Mvh Mamsen

Mamsen sa...

Det var väldigt vilket gnäll på dina fans om alla som vill visa upp sina söta små avkommor:D Det är väl det som är det fina med bloggar att alla gör det dom vill!! Till Rambergsmannen: Sluta sura!
//Mamsen & Bebben!