tisdag 5 augusti 2008

Byfånar och Elvis Presley.

Vad kommer det sig att alla byfånar, bonnraggare och udda trähattar som är lite utanför i samhället och gemenskapen ofta gillar Elvis? Kommer man till en mindre ort och möter samhällets intelligensreserv så kan man ge sig fan på att de har T-tröjor med Elvistryck, livremmar med Elvisspännen osv. Gärna kombinerat med sydstatsflaggor.
Övriga attribut är massor med fett i håret och... Stora mustascher! Något som för övrigt försvann någon gång under sjuttiotalet.
Men inte hos Elvisfantasterna.

Även utvecklingsstörda verkar ha en faiblesse för nämnda amerikanska dansbandssångare. Jag har sett många mongoloider med Elviskepsar och jeansjackor med "The King" broderat på ryggen.
Kolla själva någon gång så får ni se! Åk till närmaste byhåla, besök det lokala gruppboende så får ni beviset.

Folk som har lönebidrag, förtidspension osv brukar ha imponerande kunskap om Elvis men kan inte räkna upp huvudstäderna i Norden. Jag ser dem även på skivmässorna, då dyker Elvisfantasterna upp. Ibland i gamla risiga amazoner, ibland på Forshagamoppar. De gapar och skriker till varandra, tränger sig före i köer, röker och blossar mitt bland folk, spottar snus och är allmänt slamriga.
Varför är det så? Har någon kanske en förklaring? Jag kan fan inte vara ensam om att ha noterat detta.

2 kommentarer:

Galna kocken sa...

Min teori är att dom tillverkas på samma ställe för att sedan placeras ut på olika byar i Sverige.

Okänt varför, spioner kanske.

Atomic_ sa...

Jag har också noterat dom, ofta förekommande i dom nordliga delarna av värmland.