torsdag 11 december 2008

Dagboksblogg - Nej tack!

Det är inte ofta, men ibland så händer det att jag inte har tid eller någon aning om vad jag ska skriva. Det står helt still.
Nu skulle jag i och för sig kunna föra någon slags dagboksblogg, a´la white trashmamma eller något. Men se, det har jag ingen lust med. Jag tror nämligen inte att någon är intresserad av att läsa om fullständigt ointressanta händelser i mitt numer rätt så ointressant liv.
Jag har tidigare skrivit att det här inte ska vara en vanlig blogg som alla andra. Jag ska inte skriva om ungar, möbler, mode eller uteblivna socialbidrag. Min blogg ska istället vara en motvikt till alla dessa bloggar. Min blogg ska vara så långt ifrån Linda Rosing som möjligt.
Min blogg ska vara bloggvärldens antimateria till glamour, kändisskap, silikon och ren enfald.
När Blondinbella rekommenderar någon parfym vill jag beskriva konsistensen på min avföring.

Men om jag nu hade haft ambitionen att driva en fånig dagboksblogg, ja då skulle det ha kunnat se ut så här.
White trashkvinna vid namn Lenita har varit ute och satt sprätt på socialbidraget. Det blev lite sexiga underkläder.
”De är rosa med vita änglar som mönster. Trosorna passar perfekt för jag prövade dem förstås innan jag bestämde mig. Egentligen hade jag inte råd men eftersom mina flytningar för tillfället är värre än någonsin så blev jag tvungen att köpa dem. Jag hade ju glömt mina trosskydd hemma! *Skratt*
Mange blev väldigt glad och ivrig när vi träffades. Lite väl ivrig. Han kastade sig mellan benen på mig men det tog tvärstopp. Mange undrade vad det var som tog emot och blev arg. Dumma Mange! Han trodde att jag inte tände på honom längre. Dumma trosskydd som jämt ska klibba fast! Jag måste nog börja raka mig.”

Jag skulle skriva:
Kom just på att det är snart tio år sedan jag köpte nya kalsonger. Mina gamla börjar sjunga på sista versen nu. Vad tycks?
Min flickvän vill alltid ha ljuset släckt i sovrummet när jag ska sova över.
Ensamstående white trashmorsa skriver:
”Idag var jag ute med min son och byggde snölyktor. Vi hade såå roligt! Ännu roligare blev det när Mange, Kevins nyaste pappa, kom och hjälpte till.”
Jag skulle ha skrivit:
Den förbannade snön vräker ned. Jag har suttit hela förmiddagen och förlorat mig i fantasier om hur jag går ut på gården och vällustigt mular grannkvinnans fula son med en stor och saftig slaskboll. Det skulle skänka mig djup tillfredsställelse.

Men någon dagboksblogg kommer detta aldrig att bli. Därför så får ni finna er i att det ibland kan bli lite långt mellan mina inlägg. Som denna vecka t ex. Så kära läsare, ni får ge er till tåls. Det kommer snart nya och långa texter. Men just nu så har jag väldigt mycket att göra, både på jobbet och fritiden så jag har helt enkelt inte tid eller lust att skriva något.
Men vi ses snart. Hej så länge och tack för att ni inte sviker min blogg!

9 kommentarer:

Anonym sa...

Klart vi inte sviker din blogg, kvalitet framför kvantitet!

Anonym sa...

Det känns lite som att du skriver om just allt du föraktar, och om hur mycket du föraktar det. Bra initiativ till lite paus, de har varit sisådär på sista tiden.

Anonym sa...

Jag får skrämselhicka vid blotta tanken på att du kan drabbas av skrivkramp.

Det är ju ändå fredag så jag tycker du ska ta dig några stänkare och se om inte inspirationen kan tränga sig på.

Karl B. sa...

Klart du skall ta det lite lugnt, du har ju varit en riktig arbetsmyra och fullkomligt sprutat ur dig inlägg den senaste tiden.

Dom har hållt GH-standard hela bunten, men det är förståeligt att inspirationens glöd kan falna, bäst att samla krafterna och skaffa en ny vedklabb då, hellre än att elda upp kläderna, så att säga.

mvh. Karl

Anonym sa...

Jag är väldigt förväntansfull och hoppas på att få läsa en klassisk GH novell med jul/nyår inslag, det skulle verkligen varit den bästa julklappen och ett gott skratt inför det nya året.

Anonym sa...

Fredagsspånken kommer givetvis ge dig all inspiration som krävs!

En man med en kuk sa...

Tjena Gamle Hårdrockare. Din blogg har genererat mycket underproduktion på mitt arbete. Det gör ingenting. Ser fram emot nästa alster.

Anonym sa...

"Inne i värmen i lokalen på Kungsholmen lyfter gympaledaren Gottfried Linge knäet i höjd med bröstet. Han studsar upp och ner i takt med tyska eurotechnobandet Blümchens hit ”Heut ist mein tag” från 1999 som ljuder från högtalarna."

Har du varit och skrivit på e24.se nu igen under kvinnlig pseudonym? Det där är ju stilistiskt nästan exakt som du skriver.

http://www.e24.se/branscher/tjansteforetag/artikel_939957.e24

roberth sa...

Åhh herregud jag tänker på Linda Rosing när du berättade om Wt mamman haha. Hennes unge heter Kevin.