söndag 14 december 2008

Det nya pedofilmodet.

En gammal klassiker som har retat upp många på det eminenta forumet Flashback.
Tänkte att jag lägger upp denna text på min blogg också.
Och ja, jag står för vartenda ord jag har skrivit.

Minns ni hur vi killar brukade snacka sinsemellan? Vi brukade spekulera i vem som hade fått hår på muffen, vilken flicka som kunde tänkas ha mycket hår, mörkt hår, ljust hår osv.Detta med kvinnlig hårväxt var helt enkelt ett tecken på att flickorna i vår närhet höll på att utvecklas till vuxna kvinnor, och vuxna kvinnor, det var något som alla vi smågrabbar drömde om. Ingen fantiserade om småflickor och framför allt, ingen fantiserade om vuxna kvinnor med en liten flickas underliv. Det var helt otänkbart! Tanken slog oss inte ens.

Vi fantiserade om Lotta i åttan som var lång och mörk och som hade en stor svart trekant mellan benen. Det hade vi själva sett en gång när vi hade klämt in oss i ventilationssystemet, kravlat omkring i trummorna tills vi slutligen kom fram till flickornas omklädningsrum och kunde få oss en titt genom ett nätförsett litet luftintag. Vi höll på att ta livet av oss men det var det värt för att få se lite muff. Vi låg där uppe i luftrumman med våra ståkukar och gjorde stora ögon när Lotta krängde av sig sina små bomullstrosor och blottade sitt håriga kön.
-"Å fy fan! Jag kommer kanske att få knulla med henne till lördag, det har hon lovat i alla fall."
Viskade en kille som hette Roger som var ett par år äldre än oss andra och som var tillsammans med henne. I alla fall i fantasin. Hur det var med riktigheten i detta påstående vet jag inte. Ingen av oss såg i alla fall Roger med någon flickvän, vare sig före eller efter det där påståendet. Idag är han död. Vid 22 årsålder dammade han rakt in i en bergvägg utanför Trollhättan med en lånad bil och baksätet fullpackat med andra berusade och marijuanarökande ungdomar.
-"Jag får stånd bara jag tänker på det!" Fortsatte Roger.
-"Jag också."
Sade jag som aldrig någonsin skulle få chansen att ha sex med denna gudinna. Men jag hade livlig fantasi redan som liten trettonåring och i drömmarna så hade jag sex med både henne och alla andra tjejer och mogna kvinnor som fanns i min närhet, från flickorna i sjuan till de tjugoåriga lärarvikarierna och mattanterna. Jag var inte kräsen.
Hur är det nu man säger...? "Han var en fattig man men hans drömmar var fulla av rikedom."
Jomen, det där stämde in på mig.

Vad vill jag nu ha sagt? Jo, vi tände alltså på unga flickor som påminde om vuxna kvinnor så mycket som möjligt och en hårig muff, ja det var tecknet på att flickan var mogen, att hon var på väg att bli en vuxen kvinna. Ja man skulle kunna säga att vi på något undermedvetet sätt förstod att hon kanske var "lovlig". Hon var inte längre någon liten flicka. En hårig muff betydde att hon hade lämnat världen med dockskåp, My little ponny och "Kulla-Gulla lägger upp sig för brukspatron och får kondylom" och allt vad nu de där böckerna hette. Hon var på god väg att bli en vuxen kvinna.

Idag däremot så finns det vissa män som tänder på rakade muffar, de ska se ut som småflickor och unga tjejer verkar tro att detta är normalt. Därför rakar de sig, får svampinfektioner, skadar sig och mår dåligt. Vissa män blir tydligen upphetsade utav att kvinnorna ska se ut som småflickor, de blir upphetsade av ett hårlöst kön som mest påminner om en nyss upptinad rå kyckling.
Jag tycker att denna företeelse är ytterst osmaklig och avtändande. Jag vill att en vuxen kvinna ska se ut som en vuxen kvinna.
Men vad beror detta på? Varför rakar sig så många kvinnor idag och varför kräver så många män detta? Har alla dessa män pedofil läggning? Ja, säkert är det många som har denna sjuka läggning men knappast alla. Det faller på sin egen orimlighet. Jag tror att det även beror på den nya småflickskulten. Alla ska idag vara småflickor, från popstjärnor till TV-kändisar. De klär sig som små skolflickor, poserar i flicktrosor, pippilotter och rosetter i håret och slickepinnar i händerna. T o m den femtioåriga Madonna mixar sin röst under inspelningarna så att hon ska låta som en liten tolvårig flicka.

För tio-femton år sedan skulle alla vara unga, idag ska alla vara barn. Därför är det inte så konstigt att unga kvinnor rakar sig, att de tar bort det som symboliserar övergången från liten flicka till vuxen kvinna. Och männen kräver naturligtvis att kvinnorna som de har sex med ska påminna så mycket som möjligt om barn. Det är liksom en naturlig konsekvens av denna sjuka utveckling. Så jävla sjuk har världen blivit.
Detta är i alla fall min teori.

13 kommentarer:

Anonym sa...

Denna har jag läst förut, undra om du inte har lagt upp den förut.

/E-M

Anonym sa...

Håller absolut inte med dig. Jag gillar när kvinnorna är rakade eftersom det underlättar oralsex, det har ingenting att göra med någon sjuk läggning som innefattar barn.

Gabriel sa...

http://gammalhardrockare.blogspot.com/2008/03/det-nya-pedofilmodet-rakade-muffar.html

Favorit i repris kanske...

Anonym sa...

Jag håller inte med dig riktigt. Jag rakar mig för att det är skönt att slippa busken. Tycker det känns fräscht och ger ett bättre oralsex för oss båda. Det sker helt på mitt initiativ. Bra skrivet annars, gillar dina texter. Får mig att skratta.

/J.W.

Gammal Hårdrockare sa...

Helvetes jävlar! Ber så mycket om ursäkt men det verkar som om jag har lagt ut detta tidigare. Ursäkta!

Anonym sa...

Däremot så bör män absolut raka sig i ansiktet? Tror du har uttryckt den åsikten någonstans.

Anonym sa...

Du har fullkomligt rätt G.H det finns inget så avtändande som rakade kvinnor.Om man inte är Pedofil förståss.Förstår inte vem som hittat på detta mode.För 20 år sedan så hade alla könshår.
Christer

Olof sa...

Håller med i stort. Men kan hålla med de som påpekar att det kan vara bra om det är inte är FÖR hårigt när man ska ner och lapa. Helt rakat är bara konstigt och lite småflicksaktigt som du säger, men jag skan förstå tjejer som "friserar" lite.

empe sa...

Vad glad jag blir av att läsa detta från en man. Jag tycker att det är ganska trist att springa runt med ett ständigt kliande kön och röda prickar och stubb och ganska jobbigt att ständigt hålla efter den där jobbiga stubben och fortsätta med att låta det vara just kliande och rödprickigt. Men med nästan hela mans-elitens åsikter om att rakat ska det vara emot sig, så håller man sig ju (tragiskt nog) efter det. Man vill inte vara lika "äcklig" som den där som killpolarna pratar om: "fan, hon jag stötte på på krogen i lördags hade ju för fan en hårig muff, fy fan säger jag bara". Vad gör man? Jo, man står ut och fortsätter att göra vad man inte vill, och rakar sig prickig. Man vill ju inte vara äcklig. I andras ögon alltså. Hellre lider man lite grann. Är det inte sjukt, så vet jag inte vad. Men att en kille tar upp ämnet gör mig oerhört glad, hoppas bara att det blir fler av er..

Tobbe sa...

Älskar man någon så spelar det ingen roll om man har hår där nere eller inte.

Enda nackdelen med mycket hår där nere hos kvinnor som jag ser är när man ger oralsex, Men det går ju att ansa lite.

Anonym sa...

Gammal som gatan var den här ja.
Har du börjat med återvinning för både den här och Axel-historien har varit publicerade förr?

Men i sak har du rätt, det ser för jävla sjukt ut med helrakat.

/JW (från ML)

Viewtiful Kurt sa...

Att säga att det är sjukt är lite att överdriva enligt mig. I början av mitt förhållande med min flickvän var hon rakad, inget jag direkt reflekterade över för att sedan få över till "friserat" vilket inte beror mig ett skit. Gärna hår men jag vill inte behöva sluta slicka för att jag får hårbollar. Det är det jag tycker är skönt med rakat, just att inte få en massa hårstrån i munnen. Men till Damen som skrev några inlägg över mig. Sluta raka om du inte vill. Det är din kropp och du ska väl inte anpassa din kropp för nån annan? Sluta opp med att raka om du inte vill raka. Till killarna kan du säga "Take it or leave it". du kan tillfredställa dig själv

Skogstrand sa...

jag håller med till 100% gammal hårdrockare,
tonårs tjejer är snyggare med
orakatade underliv jag fattar inte varför dom vill se ut som små tjejer?