måndag 31 augusti 2009

Sticker till Sicilien!

Jaha, nu är klockan drygt tio på kvällen och jag har nyss vaknat. Varit tvungen att sova några timmar efter jobbet eftersom jag har en lång resa framför mig. Så nu sticker jag till Sicilien! Är tillbaka om en dryg vecka och då hoppas jag att Ni, kära läsare även hittar tillbaka till min blogg.
Vi syns snart igen!
Hej på er så länge!

7 kommentarer:

E Hilter sa...

Ha det göttans GH

Hama sa...

fan vad du är ute och flänger hela tiden!

milton76 sa...

ta en öl eller femton för mig hårdrockar'n

Peter sa...

Hej GH.
Jag har precis hittat din blog efter att i många år fascinerats av dina texter på flashback. Precis som många andra anser jag att du gott skulle kunna leva på att skriva.

Det leder mig in på misstanken att hela du är en fejk!? Hur kan en så intelligent (jo jag anser att man måste vara rejält intelligent för att skriva som du gör) person fortsätter gneta på med "skitjobb" som du avskyr men usel lön då du lätt kunde få det så mycket bättre. Tex resa jorden runt och skriva krönikor för en stor dagstidning, som du själv sagt är en av dina drömmar.
Med en uns framåtanda och ambition tillsammans med din enorma talang kan du lätt ordna upp din tillvaro så att du trivs bättre med arbetet, lönen och livet i stort.

Därför börjar jag misstänka att hela ditt skrivande är ett stort fejkprojekt manövrerat av en stor författare som vill skriva lite mer mustigt och ge utlopp för mer icke rumsrena alster. Finns du på riktigt och lever du det liv du antyder eller sitter du i Afrika och filar på nästa Wallander-bok :-)

Fortsätt gärna skriva dock. Jag älskar det och få texter jag läser nuförtiden etsar sig fast som dina gör.

RDD Crew sa...

"En lång resa framför mig" ? Ska du paddla hela vägen eller ?

Skribenten sa...

Hej GH,
ville bara säga att du är en stor inspirationskälla.
Har följt dina skriverier sedan början utav tiden på FB, och har väl såvitt jag vet läst allt som du publicerat där, och här!

MVH Skribenten

Anonym sa...

Skriv då